Celebrele case de la Gura Vaii s-au vandut. O locuinta a avut 33 de oferte


„Celebrele” case din satul Rotunda, comuna Gura Vaii (judetul Bacau), s-au vandut in totalitate dupa ce au ajuns subiect in toata presa din Romania. Dintr-un total de 205, au mai ramas doar 126 care s-au vandut la ultima licitatie.

Daca pe 26 ianuarie erau 2 oferte pentru fiecare casa ( in medie ), acum s-a ajuns la 7 oferte pentru fiecare casa. Autoritatile au publicat imagini cu coada care s-a format – pentru a depune oferte.

Toate au fost vândute. Nu au fost case câţi doritori„, a transmis primarul Silviu Tineri pentru observatornews.ro

Miercuri va fi finalizat demersul, iar joi vom afla cu câţi bani s-au vândut exact casele din satul Rotunda. 838 de oferte au fost depuse pentru locuinţe, ceea ce rezultă o medie de 6,65 oferte pentru o casă. Cea mai dorită a adunat nu mai puţin de 33 de oferte :

Maine (n.r. joi, 10 februarie), începând cu ora 06.00, Comisia de evaluare va începe deschiderea oficiala a plicurilor aflând astfel și sumele oferite de noii cumpărători. Pentru că mâine la sediul Primăriei are loc evaluarea ofertelor, Compartimentul Taxe și Impozite NU VA FUNCȚIONA! Întoarse din drumul demolării, casele abandonate din 2006 vor da viața viselor fiecărui cumpărător. Din Satul Fantomă in Sat de Vacanta, din gaura neagra a Bugetului Local in sursă generatoare de venituri!„, a transmis Primăria într-un comunicat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Operatiunea prin care au fost salvati de pompierii bacauani cei doi copii cazuti in apa inghetata
Articolul urmatorValentin Ivancea: Voi propune consilierilor județeni adoptarea unei hotărâri prin care să fie aprobată asocierea cu Municipiul Bacău, în vederea realizării punerii în siguranță a conductei de aducțiune Valea Uzului – Grigoreni

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.