Casele de 250 de euro, din Gura Vaii, se vand ca painea calda. Din 205, au mai ramas doar 126 case

„Celebrele” case din satul Rotunda, comuna Gura Vaii (judetul Bacau), se vand ca painea calda dupa ce au ajuns subiect in toata presa din Romania. Dintr-un total de 205, au mai ramas doar 126 care sunt in acest moment scoase la vanzare.

Preturile difera si incep de la 246 euro ( cea mai ieftina casa ) pana la 1250 euro ( cea mai scumpa casa ). Casele se vand la licitatie, prin plic inchis. Cine ofera mai mult, cumpara casa. Pentru cele 126 case avem aproximativ 230 de oferte primite, aproape dublu. Licitatia se incheie pe 31 ianuarie.” a declarat Silviu Tinei, primarul din Gura Vaii pentru Bacau.net

Casele au doar curent electric, apa se poate fora iar incalzirea se poate face prin energie electrica, lemn sau peleti. Persoanele care au cumparat deja casa in zona si-au ridicat mansarda pentru a mari spatiul, au imprejmuit cu gard si se pregatesc sa se mute sau sa o tina drept casa de vacanta.

Casele au fost construite de autoritati pe un deal, in urma unor inundatii care au avut loc in zona. Acestea au fost locuite initial de rromi, insa au fost abandonate dupa cativa ani.

Comuna Gura Văii, județul Bacău
Telefon: 0371 407 500
Fax: 0372 002 112
Email: contact@uatcomunaguravaii.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentMedicii de la Iasi i-au reimplantat piciorul fetitei de 13 ani lovita de tren in Bacau
Articolul urmatorJandarmii desfasoara activitati de prevenire a braconajului piscicol pe lacurile de acumulare din judetul Bacau

6 comentarii

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.