Ce spune primarul Viziteu dupa perchezitiile DNA la caminul de batrani din subordinea Primariei Bacau

4

Perchezitii la caminul de batrani din Municipiul Bacau

Direcția Națională Anticorupție (DNA) Bacau a efectuat astazi percheziții la caminul de batrani din Municpiul Bacau – aflat in subordinea primariei Bacau – în legătură cu achizițiile unor bunuri destinate instituțiilor sociale și educaționale. DNA vizează posibile fapte de corupție și abuz în funcție în legătură cu procedurile de achiziție derulate de autoritățile publice. Ancheta se concentrează asupra modului în care au fost atribuite contractele pentru furnizarea de bunuri destinate căminelor de bătrâni și școlilor, cu suspiciuni referitoare la posibile practici ilegale sau favorizarea unor anumite companii. Prejudiciul ar depasi 1 milion de lei.

În cursul zilei de 16 ianuarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în șase locații situate pe raza municipiului Bacău, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.” a transmis DNA Bacau

Primar Viziteu: Nu a existat nicio percheziţie la Primăria Bacău, ştim doar că este o anchetă care nu ne priveşte

Lucian Viziteu – primar al Mun. Bacau – a declarat ca ancheta penala are legatura cu caminul de batrani, nu cu Primaria Bacau :

Nu a existat nicio percheziţie la Primăria Bacău, ştim doar că este o anchetă care nu ne priveşte. DNA ne-a solicitat o serie de documente, ca în multe alte cazuri, prin email şi căutăm documentele pentru a le transmite procurorilor. Vom răspunde rapid la orice solicitare ulterioară de la orice instituţie a statului. ” a transmis edilul


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

4 comentarii

  1. Cum nu va privește ancheta dacă căminul este in Bacău s au în împrejurimile Bacăului,care țin de Județ? Dv.nj sunteți primarul? Cine a trimis mașini și altele pt reparația fardului,s au cate ceva de la cămin? Nu primăria? De ce vă spălați pe mâini că ,,Pillat din Pont,,??? Știți că la Azil se servește zilnic hrana cu carne,de care anumite pers.nj i poate manca,având alergie la carne ,datorita că se servește aproape zilnic ,și s au îmbolnăvit cu mult acid uric în urina și sange,fapt ce le distruge sănătatea și așa precară! E atât de greu sa se gătească pe categorii ,la ce poate unii sa… ,,înghita,,? De ce neapărat carne roșie s au de pasare? Dar pestele ce are? Se pot gati multe feluri de mâncare cu peste,chiar daca unora nu le place. Așa cum au fost ,,ghiftuiți,,alții cu carne,pot fi și ceilalți ghiftuiți cu peste! Aveți aceste comentarii pt.ca nu vreți să dați locuință celor ce nu pot consuma hrana gătită la Azil!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.