Ce program au bancile in minivacanta de 1 Decembrie

0

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie băncile comerciale vor fi închise, excepție făcând unitățile din centrele comerciale. Sucursalele se vor deschide din data de 2 decembrie.

Bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor vor funcționa pe perioada mini-vacanței, iar cei care vor întâmpina probleme legate de serviciile bancare sau carduri vor apela la serviciile operatorilor din call center.

BT

În 30 Noiembrie si 1 Decembrie unitățile BT vor fi închise, excepție făcând agențiile BT din centrele comerciale, în intervalul 12:00-18:00.

Call-centerul BT funcționeaza non-stop, ca și soluțiile de banking online:

BCR

Banca Comercială Română (BCR) anunță că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială.

Unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora, în general între 10:00 și 20:00. Serviciile bancare online prin George rămân disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente.

Raiffeisen Bank

Zilele de 30 noiembrie (Sf. Andrei) și 1 Decembrie 2022 , Ziua Națională a României, sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unitatilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor. Care sunt agențiile băncii care au in aceste zile un program special.

Banca Românească (deținută de EximBank)

In zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2022 sucursalele Băncii Românești nu lucrează cu publicul.

Vă recomandăm ca, în această perioadă, să folosiți mijloacele digitale de tranzacționare: Internet Banking – serviciul „e-bancamea” și bancomatele băncii.

CEC Bank

În data de 30 noiembrie și 1 decembrie 2022, toate unitățile vor fi închise.

În zilele nebancare, aveți acces la disponibilități și la servicii bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparatele multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți vor funcționa 24 de ore din 24.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.