1 Decembrie in Bacau: depunere de coroane, defilarea trupelor si program artistic pentru public in Piata Tricolorului

0

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita in Bacau, incepand cu ora 09:00. La Cimitirul Eroilor va avea loc un ceremonial religios urmat de depeunrea de coroane.

Pentru bacauani, in Piata Tricolorului, incepand cu ora 11:00 vor defila trupele. In intervalul 12 – 14:30 va avea loc un program artistic de 1 Decembrie. ( Mihaela  Iordache , Madalina Petrache si Grupul Vocal „Florile Siretului”, Elisabeta Unguru si Ansamblul „Saratelul”, Diana Sarbu, Colegiul de Artă „George Apostu” – Grupuri de Folclor)

Aeronavele IAR-99 Șoim și IAR-330 SOCAT aparținând Bazei 95 Aeriană vor survola, în data de 1 decembrie 2022, orașele Bacău, Iași și Miercurea Ciuc la înălțimi cuprinse între 100 și 300 de metri, cu ocazia ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României.

Program 1 Decembrie Bacau:

9:00 – 10:00 • Cimitirul Eroilor din str. Constanței, unde va avea loc oficierea serviciului religios de pomenire a eroilor & ceremonia de înhumare a osemintelor eroilor români, urmată de depuneri de coroane şi buchete de flori;

• 11:00 – 12:00 • Piața Tricolorului, unde va avea loc o slujbă de mulțumire „Te Deum”, urmată de alocuțiuni oficialități, moment artistic şi defilarea trupelor;

• 12:00 – 14:30 • Piața Tricolorului, program artistic pentru public.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.