Care sunt preturile la combustibil, in aceasta dimineata, in Bacau


Dupa isteria provocata aseara de mai multe zvonuri de pe retelele de social-media care indicau cresteri alarmante la pretul combustibilului, va prezentam preturile afisate astazi, la benzinariile din municipiul Bacau.

Astfel, motorina standard are cel mai mic pret in retelele Lukoil – 7,56 lei, cea mai scumpa fiind la MOL – 8.94. Cel mai mic pret la benzina este tot la Lukoil – 7,39 lei – cel mai mare 8,36 lei la MOL.

Motorina premium a ajuns la 7.92 lei (LUKOIL) – insa la MOL se vinde chiar si cu 9,43 lei. Benzina premium este 7,99 lei la Sokar si 9.01 la MOL.

Ministrul Energiei a asigurat populatia ca existe stocuri suficiente de combustibil si cozile interminabile de la benzinarii nu se justifica. Totusi, romanii pot vedea zilnic cum preturile cresc, indreptandu-se spre valori record.

România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. Avem suficiente stocuri!”, a afirmat ministrul Energiei, Virgil Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.