VIDEO: Cozi interminabile la benzinariile din Bacau. Soferii alimenteaza de frica scumpirii


UPDATE 3:

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant:

„Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Dan Cărbunaru.


UPDATE 2:

România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. Avem suficiente stocuri!”, a afirmat ministrul Energiei, Virgil Popescu


UPDATE: Potrivit informatiilor publice, barilul de petrol este in acest moment 113 USD. Pentru ca pretul combustibilului sa fie 10-11 lei, pretul ar trebui sa fie 180 – ceea ce este putin probabil, intr-un timp atat de scurt.


Soferii din Bacau au luat cu asalt benzinariile, dupa ce in mediul online au aparut mai multe zvonuri cum ca benzina/motorina se va face 11 lei. Gandul ca pretul va sari de 10 lei i-a facut pe bacauani sa mearga de urgenta la benzinarii pentru a-si face plinul de combustibil.

Astfel ca dupa isteria de la „pasapoarte” a aparut cea de la benzinarie – doar ca cea de la benzinarie este cumva justificata de cresterile de pret zilnice.

Isteria a inceput din cauza unui film postat pe retelele de socializare, cu o benzinarie din judetul Arad, unde pretul afisat la pompa era de 11 lei/litru.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentBani, droguri, arme si carduri clonate gasite in urma perchezitiilor facute in Bacau si alte 7 orase. Prejudiciul depaseste 400.000 euro
Articolul urmatorCare sunt preturile la combustibil, in aceasta dimineata, in Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.