UPDATE: A inchiriat o masina de la o firma din Bacau si a disparut cu ea. Patronul firmei ofera recompensa 1.000 de euro

   

Recompensa de 1.000 de euro

   

Patronul firmei Rentkraft ofera recompensa 1.000 de euro pentru informatii ce duc la depistarea masinii:

„Oferim recompensă 1000 € oricărei persoane care ne poate furniza informaţii pentru recuperarea masinii Volkswagen Jetta cu numar de inmatriculare B-174-WMA. Autoturism furat in data de 16.01.2019”

Masina disparuta impreuna cu clientul

O masina de la firma bacauana de inchirieri auto Rentkraft a disparut impreuna cu persoana care a inchiriat masina. Administratorul firmei a depus deja plangere la politie, iar autoritatile fac cercetari:

Probabil a parasit teritoriul tarii cu autoturismul inchiriat. ne-a spus administratorul Rentkraft

Am discutat cu administratorul firmei Rentkraft, domnul Buliga Valentin, care ne-a povestit ce s-a intamplat:

„Politia nu a confirmat in mod oficial daca cel din imagini este B. G. F. , dar astazi am reusit sa contactez un apropiat care ne-a confirmat identitatea.

Ultimul contact telefonic l-am avut luni 14.01.2019 cand a anutat ca va returna masina inchiriata la sediul de pe Banca Nationala nr.29 din Bacau, dar ulterior si-a inchis telefonul.” a declarat administratorul firmei de inchirieri auto

Permisul barbatului este emis de autoritatile italiene. Lipsa unui acord de prelungire este o conditie asimilata furtului. Masina este Volkswagen Jetta 2018 cu nr de inmatriculare B-174-WMA.

A doua masina furata in doar 1 an

Administratorul societatii ne-a povestit ca nu este primul caz de acest fel. O alta masina a fost furata de la aceeasi firma in mai 2018. Un autoturism Skoda Rapid 2017 a fost sechestrata in trafic de politia stradala Roma Nord si recuperata de firma de inchirieri auto.

 

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

2 comentarii

  1. Masina a fost gasita de catre un prieten in Timisoara(i s a parut dubioasa, stand de o saptamana in parcare) a verificat nr de masina si figura furata. A anun?at politia. Apoi a vazut si anuntul celor de la rentkraft cu recompensa de 1000 euro si i a contactat, au zis ca fara nicio problema va primi recompensa, dar nici in zi de azi n a primit nimic. Au stiut doar sa i blocheze numarul, sa le fie rusine ! Nu a facuto pt recompensa, nu asta era ideea, dar daca tot s au batut cu pumnii in piept ca ofera recompensa ar fi fost frumos sa se tina de promisiune. O zi buna

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here