UPDATE: A inchiriat o masina de la o firma din Bacau si a disparut cu ea. Patronul firmei ofera recompensa 1.000 de euro

Publicitate

Recompensa de 1.000 de euro

Patronul firmei Rentkraft ofera recompensa 1.000 de euro pentru informatii ce duc la depistarea masinii:

„Oferim recompensă 1000 € oricărei persoane care ne poate furniza informaţii pentru recuperarea masinii Volkswagen Jetta cu numar de inmatriculare B-174-WMA. Autoturism furat in data de 16.01.2019”

Masina disparuta impreuna cu clientul

O masina de la firma bacauana de inchirieri auto Rentkraft a disparut impreuna cu persoana care a inchiriat masina. Administratorul firmei a depus deja plangere la politie, iar autoritatile fac cercetari:

Probabil a parasit teritoriul tarii cu autoturismul inchiriat. ne-a spus administratorul Rentkraft

Am discutat cu administratorul firmei Rentkraft, domnul Buliga Valentin, care ne-a povestit ce s-a intamplat:

„Politia nu a confirmat in mod oficial daca cel din imagini este B. G. F. , dar astazi am reusit sa contactez un apropiat care ne-a confirmat identitatea.

Ultimul contact telefonic l-am avut luni 14.01.2019 cand a anutat ca va returna masina inchiriata la sediul de pe Banca Nationala nr.29 din Bacau, dar ulterior si-a inchis telefonul.” a declarat administratorul firmei de inchirieri auto

Permisul barbatului este emis de autoritatile italiene. Lipsa unui acord de prelungire este o conditie asimilata furtului. Masina este Volkswagen Jetta 2018 cu nr de inmatriculare B-174-WMA.

A doua masina furata in doar 1 an

Administratorul societatii ne-a povestit ca nu este primul caz de acest fel. O alta masina a fost furata de la aceeasi firma in mai 2018. Un autoturism Skoda Rapid 2017 a fost sechestrata in trafic de politia stradala Roma Nord si recuperata de firma de inchirieri auto.

 

Lasa un comentariu

2 COMENTARII

  1. Masina a fost gasita de catre un prieten in Timisoara(i s a parut dubioasa, stand de o saptamana in parcare) a verificat nr de masina si figura furata. A anun?at politia. Apoi a vazut si anuntul celor de la rentkraft cu recompensa de 1000 euro si i a contactat, au zis ca fara nicio problema va primi recompensa, dar nici in zi de azi n a primit nimic. Au stiut doar sa i blocheze numarul, sa le fie rusine ! Nu a facuto pt recompensa, nu asta era ideea, dar daca tot s au batut cu pumnii in piept ca ofera recompensa ar fi fost frumos sa se tina de promisiune. O zi buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here