Zvonurile cu ambulante, crime, fete si organe vandute NU SUNT ADEVARATE!


Acest articol are scopul de a clarifica zvonurile aparute in ultima perioada in judetul Bacau.

De cateva saptamani circula un zvon care anunta rapirea si/sau omorarea unor copii de la o scoala gimanziala din Lespezi. Altii ar sti ca s-au gasit cadavrele lor intr-o comuna invecinata. Altii spun ca s-ar fi gasit si bani in buzunarele lor si organe lipsa. O poveste macabra ce a cutremurat orasul Buhusi. Povestea are mai multe variante iar locul crimei se schimba.

“Politia Buhusi doreste sa linisteasca populatia orasului Buhusi si sa dezminta, oficial, aceasta stire.” – a fost declaratia Inspectorului Principal Florin Vizitiu ( Politia Buhusi )

Stirea s-a propagat foarte repede si toti s-au ingrozit, de la taximetristi si pana la bunici sau vecini. Unii parinti au refuzat sa-si mai trimita copii la scoala.

Nu se stie exact de unde a pornit acest zvon fals, insa in mod sigur Politia Buhusi nu poate sa tina ascunsa o asemenea fapta.

Inca o data,

Zvonurile cu ambulante, fete, crime si organe vandute NU SUNT ADEVARATE!

Va rugam sa apasat LIKE si sa distribuiti acest articol, astfel incat aceste zvonuri sa dispara odata pentru totdeauana!

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

12 comentarii

  1. daxa este adevarat sau nu este adevarat de ce mege zvonul asa ? ati vazut sau sa publicat vreo poza de a unuia copil dispicat sau gasit bani in el ore ?/este adevarat ? rog nu mai bagati lumea in terioare ,,, sau dati adevarul pe fata ca este …. sau nu este adevarat //// va multumesc ,,, oare ziarele sau la stirii nu sa anuta ,,,,,

  2. doamne fereste ca sunt zvonuri sau nu, ganditi-va logic cum poti sa iei asa organele dintr-o persoana mai ales pe strada dureaza oricum ceva timp sa poti face asta si sa le scoti intregi e mai greu dar sa lasi si bani dupa ce ai facut o crima e ceva de gen sf

  3. cine sant persoanele amatoare dupa senzational si,stiri macabre? sa mearga la ,,senzationescu sa le spuna acolo,ca e specializat pt stiri de asemenea categorie..nu sa le transmita in public,pintre oameni,pacat ca politia nu i poate retine sau afla cine porneste zvonul……

  4. Vreau sa stiu unde vor fi ucise urmatoarele 2 fete… .toate povestile au legatura cu ” sub podul” si cu bani lasati pe piept. Culmea este ca suma de bani si podul se schimba mereu. Cat de slab sa fi sa crezi o asemenea tampenie?!?va.ti gandit ca daca era adevarat adevarat acum era impanzit de politie?erau filtre la fiecare iesire din oras, erau o groaza de stiri!Pur si simplu sunt niste zvonuri. Ganditi fratilor inainte de a crede in ceva ce nu EXISTA!

  5. Politia din Romania este de …, ei pot ascunde aceste lucruri, pentru a nu baga panica in oameni. Dupa cum scrie si in articol, unii parinti refuza sa mai trimita copiii la scoala, dar daca aceste zvonuri sunt adevarate iar politistii ascund adevarul tocmai pentru a evita chestiile de genul(nu mai trimit copilul la scoala…), nu v-ati gandit la asta? In ultima vreme si prin Bacau am vazut mult mai multi jandarmi patruland, mult mai multe masini de politie, si chiar mult mai multe ambulante(care desigur nu erau fantome). Nici eu nu credeam chestiile astea… dar sunt foarte multe lucruri care se leaga. Adevarul este ascuns, dar in final va iesi la iveala 😉 Veti vedea….

  6. am inteles k crima a fost la bacau sub pod la margineni.fetele fiind din Racova comuna Tamasi,cele doua erau in clasa a 9 din liceul PTTR..si ca acestea aveau banii pe piept si organe lipsa,iar cineva sustinea cu tarie ca este adevarat,pentru este din satul Rocova comuna Tamasi…deci nu stiu ce sa mai cred 😕

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.