Zmarandescu despre Becali: „Nu ştiu dacă rezistă două luni în puşcărie”

0

Pedeapsa cu închisoare dictată împotriva lui Gigi Becali îl îngrijorează Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al patronului Stelei.

Deşi cei doi s-au certat după procesul prvind sechestrarea hoţilor de maşini, în care Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar Zmărăndescu la opt ani cu suspendare, bodyguardul a declarat că se teme pentru viaţa lui Gigi Becali. „Nu ştiu dacă rezistă două luni în puşcărie, darămite trei ani! Ascultaţi-mă ce vă spun, nu rezistă două luni! Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie. Am văzut cum s-a comportat două săptămâni în puşcărie şi vă zic că nu rezistă acolo. El doar are gura mare„, a declarat Cătălin Zmărăndescu, la Sport.ro.

Totodată, acesta crede că fără Gigi Becali nici Steaua nu va mai rezista multă vreme între formaţiile de top ale fotbalului românesc. „Cu siguranţă Steaua va avea de suferit şi asta mă doare cel mai tare. Clubul o va lua în jos. Poate vor găsi o altă sursă de finanţare, dar fără Gigi Becali e extrem de greu„, a mai spus Zmărăndescu.

Sursa: rtv
Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.