Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Bacău. Vezi programul manifestărilor

0

Astăzi, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită prin mai multe activități culturale și artistice. De la ora 11:00 în Piața Tricolorului, de la ora 17:00 la Teatrul de Vară și de la ora 18:00 la Teatrul municipal Bacovia.

Program Piața Tricolorului:

11:00 – Se intonează imnul național – Soprana Gabriela Istoc

11:05 – Slujba religioasă

11:20 – Recital Doină – Denis Voicu

11:25 – Alocuțiuni

12:00 – Hora Unirii

12:10 – 13:20 Program artistic: Maria Șalaru, George Cojocărescu, Ansamblul „Zestrea”, Mădălina Petrache, Bianca Popa, Elisabeta Unguru, Diana Sârbu și Denis Voicu.

De la ora 17, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” va avea loc spectacolul „Unirea, națiunea a făcut-o!” dedicat Zilei de 24 ianuarie, într-un spirit de unitate și mândrie națională, sub coordonarea Ansamblului Folcloric „Busuiocul”. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

In cadrul acestui spectacol vor participa și actorii Teatrului Municipal Bacovia care vor pune în scenă numeroase secvențe specifice Unirii Principatelor Române. Invitată de onoare va fi îndrăgita artistă, Mioara Velicu.

De la ora 18.00, la Teatrul municipal Bacovia se va juca „Uzina artiștilor” – spectacol despre magia teatrului, culisele teatrului – este despre oameni, actori și chiar despre public. Un spectacol care vorbește, istoric, și despre aspirațiile românilor de libertate, demnitate și unitate.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.