Ziua portilor deschise la IPJ Bacau. Bacauanii vor putea vedea tehnica politistilor


Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie a.c., 194 de ani de atestare documentară.

Alegerea datei de 25 martie este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.

Pentru a marca acest eveniment, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a organizat o serie de manifestări publice.

Astfel, la data de 25 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Bacău își deschide porțile în intervalul orar 10.00 – 14.00.

În curtea inspectoratului vor fi amenajate standuri expoziționale cu tehnică folosită în activitatea de poliție: laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Bacău pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracțiunilor, expoziție de arme, echipamente aflate în dotarea luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și autospeciale folosite de polițiștii rutieri.

Vineri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău va avea loc sedința festivă dedicată ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE, în cadrul căreia vor fi premiați câstigătorii competițiilor sportive, desfășurate în ultimele două săptâmâni pentru a marca 194 de ani de atestare documentară a POLIȚIEI ROMÂNE.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.