Ziua Portilor deschise cu ocazia Zilei Politiei Romane (Foto & Video)


porti_deschise_politiePoliţia Română aniversează, la data de 25 martie 2013, 191 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

 Pentru a marca acest eveniment din viața polițiștilor băcăuani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a primit astăz 22 martie a.c vizita a peste 300 de elevi din școlile băcăuane, în cadrul manifestării “Ziua Porţilor deschise”.

 Polițiștii i-au provocat pe elevi la un concurs de desen/pictură, cu tema “Uniţi împotriva delincvenţei” iar astăzi cei mai buni dintre ei, pe categorii de vârstă, au primit diplome și premii. Desenele au exemplificat colaborarea între poliţie şi elevi/cetăţeni pentru a avea o societate fără acte de violenţă şi infracţionalitate.

porti_deschise_politie1 Lucrările înscrise în concurs au fost expuse în sala de festivități pentru a fi admirate de toți participanții la manifestare. Doi elevi din calsa a III a a Școlii Generale George Bacovia Bacău au primit din partea polițiștilor diplome și premii pentru spirit civic.

 La Inspectoratul de Poliție Județean au fost prezenți elevi din toate gupele de vârstă, de la cei mai mici preșcolari până la elevi de liceu. Acestora polițiștii le-au prezentat echipamente și mijloace tehnice din dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar și o expoziție de arme realizată de polițiștii Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoase .

Elevii, părinții și cadrele didactice prezente la eveniment și-au manifestat interesul pentru a participa și în viitor la astfel de activități.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.