Ziua Drapelului. Pompierii bacauani au urcat drapelul pe Varful Moldoveanu iar jandarmii pe varful Șandru


În semn de omagiu pentru Ziua Drapelului, pompierii băcăuani au urcat Drapelul Național pe Vârful Moldoveanu, la altitudinea de 2544 metri.

„În această expediție nu a fost vorba doar despre a urca fizic un munte sau despre a “cuceri un vârf”, spun salvatorii noștri, sergent major Genes Raluca și locotenent Minel Bogdan. Ziua de azi a fost despre noi toți, cei care purtăm în inimă România și despre cei care, sub falduri tricolore, au jurat să apere țara chiar cu prețul vieții!” au transmis pompierii

Ziua Drapelului Naţional a fost sărbătorită de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău la înălţime. Drapelul Naţional al României a fost arborat pe Vârful Șandru, la 1640 m altitudine, în Munţii Nemirei. Patru jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Slănic Moldova au omagiat această zi prin arborarea Drapelului Naţional pe vârful Șandru, marcând astfel această sărbătoare importantă din istoria ţării noastre.

Ne bucurăm că am avut această misiune nobilă și că în această zi importantă drapelul tricolor flutură la înălţime. Pentru noi este un sentiment aparte, un act de onoare pe care îl săvârșim de Ziua Drapelului Național„, a declarat plutonierul adjutant Florea Stefan, șeful Postului de Jandarmi Montan Slănic Moldova, participant la această activitate.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.