Ziua Drapelului. Pompierii bacauani au urcat Drapelul National la 2384 metri, pe Varful Caraiman

0

De Ziua Drapelului, trei pompieri bacauani de la ISUJ Bacau au urcat drapelul national la 2384 metri, pe Varful Caraiman.

„La drapel, pentru onor înainte! Este expresia care vibrează în sufletul fiecărui cadru militar. În semn de omagiu pentru această zi, trei dintre colegii noștri, lt. Minel Bogdan, lt. Radu Sandu și sg. maj. Genes Raluca, au urcat Drapelul Național pe Vârful Caraiman, la altitudinea de 2384 metri. În al doilea an consecutiv, colegii noștri ne învață lecția răbdării, a anduranței, și a respectului suprem față de idealurile naționale.” a transmis Ema Teres – purtator de cuvant ISUJ Bacau

Despre Ziua Drapelului

Ziua Drapelului este o sărbătoare națională care are loc în România pe 26 iunie în fiecare an. Această zi specială este dedicată drapelului național al României și reprezintă o ocazie de a celebra și onora simbolul național al țării. Ziua Drapelului este marcată prin diverse ceremonii și evenimente organizate la nivel național. Acestea includ adesea ridicarea solemnă a drapelului în cadrul ceremoniilor oficiale, momente de reculegere în memoria celor care și-au dedicat viața pentru patrie, precum și defilări militare sau prezentări artistice care evidențiază mândria și unitatea națională. Această sărbătoare oferă o oportunitate de a reflecta asupra valorilor și identității naționale, aducând în prim-plan spiritul de apartenență la România. Ziua Drapelului reamintește poporului român de trecutul său glorios și de sacrificiile făcute pentru libertate și independență.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.