Ziua Armatei Romaniei, sarbatorita in Parcul Catedralei

Publicitate

Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita in An Centenar, in Parcul Catedralei din municipiul Bacau, cu incepere de la ora 12.00, unde va fi organizat ceremonialul militar si religios de depuneri de coroane, jerbe si buchete de flori, si va fi sfintita Crucea unde va fi amplasat Monumentul Eroilor Neamului.

Municipiului Bacau in colaborare cu Garnizoana Bacau, Institutia Prefectului si Consiliul Judetean, sustine si ceremonialul militar de retragere cu torte, ce se va desfasura pe traseul: statuia lui Stefan cel Mare – Cimitirul Central Bacau, in intervalul orar 19.00- 20.00.

Deplasarea garzii de onoare purtatoare de torte va avea loc pe marsul „Retragerea”, iar pe parcursul traseului, militarii vor interpreta vocal, acompaniati de muzica militara, marsurile: „Treceti batalioane romane Carpatii” si „Drum bun”.

Cetatenii municipiului Bacau – tinerii, varstnicii, elevii, studentii, militarii – sunt invitati joi, 25 octombrie 2018, la aceste manifestari de inalta simtire patriotica si romaneasca.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here