„Zilele Bacăului”, organizate de Teatrul Bacovia în perioada 9-11 octombrie. Conducerea teatrului vrea să-l aducă în Bacău pe Goran Bregovic


Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează a fi dezbătut la ședința Consiliului Local (CL) Bacău din 30 septembrie, festivalul „Zilele Bacăului” va fi organizat, în acest an, de Teatrul Bacovia. Evenimentul va dispune de un buget de 300.000 lei, din care 180.000 lei reprezintă finanțarea asigurată din bugetul local. Ediția din acest an va avea loc în perioada 9-11 octombrie.

GORAN-BREGOVIC-WEDDING-FUNERAL-ORCHESTRA-romaConducerea Teatrului Bacovia a propus un concept desfășurat pe 3 zile, o zi dedicată tinerilor (artă urbană), una „reperelor moldovenești” (gastronomie, folclor, meșteri populari), respectiv o zi dedicată unor „sărbători de poveste”.

„Nota de plată” a evenimentului este estimată la 300.000 lei (3 miliarde lei vechi), din care 180.000 lei ar urma să fie asigurați din bugetul local, dacă aleșii vor aproba proiectul de hotărâre la ședința din 30 septembrie. Conform expunerii de motive semnate de viceprimarul Radu Ababei, diferența până la completarea celor 300.000 lei va fi asigurată din sponsorizări.

Concertul vedetă pe care conducerea Teatrului Bacovia îl propune pentru municipiul Bacău va avea loc, conform calendarului festivalului, pe 10 octombrie, când – în intervalul orar 21.00 – 23.00 – pe scena „Zilelor Bacăului” va concerta Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra (foto).

ziua 1ziua 2ziua 3

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

  1. Ar fi interesant cine concepe si aduce invitati la aceasta manifestare?
    Cu siguranta ca sunt absolut niste impostori care conduc destinele acestui oras, si mai ales in structurile de organizare si in functii de conducere din sectorul culturii, vezi ansamblul „Busuiocul” care s-a transformat in formatie de nunta.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.