Zeci de sesizari, de la inceputul anului, din cauza gropilor si trotuarelor din Municipiul Bacau. Cetatean: „Nu dorim asfaltare, insa un utilaj o data pe an poate efectua o nivelare”

6

In ultimele 3 luni de zile, pe site-ul Primariei Bacau au fost facute zeci de petitii din cauza strazilor pline de gropi. De asemenea, cetatenii au semnalat si trotuarele sau caile de acces dintre blocuri care sunt impracticabile.

Multe dintre lucrarile incepute in urma cu un an au fost parasite, iar in urma au ramas gropi sau pavele aruncate. In zonele unde s-a lucrat, asfaltul nu a fost refacut, iar unele trotuare au fost reparate in bataie de joc : pavelele se lasa, unele sunt crapate sau montate gresit. Primaria a alocat in acest an un buget semnificativ pentru plombari, insa lucrarile se lasa asteptate.

Ce spun cetatenii in petitiile de pe site-ul Primariei

Dupa cum se vede in imaginea de mai jos, sesizarile au fost facute in toate zonele din oras. Am numarat peste 100 de sesizari semnalate de bacauani, in ultimele 3 luni. Majoritatea reclama gropile, lucrarile facute prost, trotuarele care se lasa sau chiar lipsa asfaltului in mai multe zone din Serbanesti sau Gheraiesti.

Am extras doar cateva sesizari:

Domnul Primar a promis ca str Frunzei intra intr-un proces de reabilitare adica ne racordeaza si pe noi la apa si canalizare ca sa nu mai traim ca in evul mediu asta in conditiile in care aproape toate comunele din jurul Bacaului au apa si canalizare si strazile asfaltate

Vă rog să îndreptați drumul pe strada Corbului din cartierul Gheraiesti deoarece este plin de noroi și gropi.

Groapa mare in carosabil. Sensul giratoriu de la Dedeman Abatorului. Am atins masina pe dedesubt deci a intrat roata cu totul in gaura.”

Buna ziua, in urma lucrarilor efectuate pe Strada Stefan cel Mare numerul 15, trotuarele nu au fost readuse la starea initiala existand numeroase locatii unde estetica acestora lasa de dorit, nerespectanduse starea initiala si designul de culori initial. Acest lucru sa intamplat spre exemplu la intersectia dintre strazile Stefan cel Mare si strada Iosif Cocea ; trecerea de pietoni din dreptul magazinului Arena Mall, partea cu blocul cu 4 etaje;

„Pe Cornisa Bistritei 21E este o gura de canal care cedeaza si exista riscul foarte mare sa se surpe, mentionez ca locuiesc in zona iar daca nimeresti cu roata in acest canal se atinge masina de asfalt.

Locuiesc pe strada Cezar Uncescu, o strada foarte circulata in ultimele 7-8 luni(datorita lucrarilor de pe Calea Barladului), dar si cu foarte multe gropi, noroi(in urma ultimelor lucrari din zona). Va rog, sa luati masuri de amenajare a strazii, ca sa putem circula fara cizme de cauciuc cand ploua si sa nu mai rupem bucsele si amortizoarele masinilor.

La intersectia strazilor Stefan Cel Mare cu Valea Rosie au aparut 2 cratere in strada pavata

Pe aleea dintre blocurile 32 si 34 de pe str. Mioritei, respectiv la intersectia cu str. 8 Martie (zona centralei), s-au format mai multe gauri in covorul asfaltic foarte deteriorat,

In timpul lucrarilor pt ingroparea santurilor s-au produs daune asupra treptei de la intrarea in spatiul comercial.(bd.Unirii)

Va aduc la cunostinta pe aceasta cale ca, strada Gheorghe Negel, strada din municipiul Bacau in cartierul Serbanesti a devenit inpracticabila. Stim ca este o strada putin circulata, dar asta nu inseamna sa fie lasata de izbeliste.In anii din urma mai trecea un buldo,lama… Nu dorim asfaltare sau reabilitare neaparat, insa un utilaj o data sau de doua ori pe an poate efectua o nivelare decenta.”

6 COMENTARII

  1. Un oraș plin de gropi,eu în locul lui Viziteu mi ar fi rușine să mai candidez la funcția de primar!!! Adică prost să fii să l mai alegi..

  2. orasul e o bataie de joc,duap 4 ani a reusit sa faca 2 dungi verzi pe asfalt si i-a pus numele modernizare.nici o sesizare din cate am facut nu s-a rezolvat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.