Zbor inaugural pe ruta Londra – Bacău, cu avionul 200 pentru flota Wizz Air

0

Cel mai nou avion din flota companiei aeriene Wizz Air, modelul Airbus A321neo, a efectuat cu succes zborul inaugural pe ruta Londra Luton-Bacău. Acesta marchează o etapă semnificativă pentru operatorul low-cost, deoarece este al 200-lea avion pe care îl operează.

Avionul cu numărul 200 din flota Wizz Air este alocat bazei de pe aeroportul Luton din Londra și va efectua zboruri către 60 de rute de aici. Cu acest avion, compania ajunge la 16 avioane în Marea Britanie, care deservesc 105 rute, scrie Travel Weekly.

Cu noua livrare, vârsta medie a avioanelor din flota companiei coboară la de la 2,07 ani, la 1,97 ani. Wizz Air are plasate la Airbus comenzi pentru 300 de noi avioane.

Wizz Air a realizat venituri de peste un miliard de euro în cel de-al treilea trimestru al anului financiar F24, care se va încheia la finele lunii martie din acest an. Creșterea față de aceeași perioadă a anului trecut este de aproape 17%.  Rezultatul EBITDA este unul pozitiv, de 18,7 milioane de euro, față de un minus 2,8 milioane de euro în trimestrul III din anul financiar F23, potrivit rezultatelor din raportul financiar remis Bursei de la Londra.

Sursa: economica.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.