Wowbiz: ELENA BASESCU E GRAVIDA!

0

elena_basescuPresedintele, mai emotionat ca oricand! ELENA BASESCU E GRAVIDA! Sarcina e la inceput si toata familia asteapta cu sufletul la gura rezultatul fiecarui control medical! Dupa ce a primit confirmarea doctorilor, Eba vrea sa anuleze vacanta in SUA.
Ceea ce pana acum era doar un zvon primeste o confirmare neasteptata din anturajul lui Syda: sotia lui, Elena Basescu, e gravida.
Apropiatii lui Bogdan Ionescu (caruia prietenii ii spun Syda) au dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca mezina presedintelui Romaniei e gravida. Sarcina e abia la inceput, acesta fiind motivul uriasei secretomanii care inconjoara cel mai important eveniment din viata cuplului. Ca orice femeie la prima sarcina, Elena Basescu are mari emotii si isi dorea sa faca publica vestea abia dupa ce treceau primele 3 luni si doctorii o asigurau ca totul e in regula. Insa prietenii lui Bogdan, care se declara cel mai fericit barbat din lume, au fost atat de entuziasmati de veste ca, fara sa vrea, i-au dat de gol.

La sfarsitul anului trecut, Bogdan Ionescu declara ca isi doreste o fetita. Nici presedintele Traian Basescu nu s-a ferit sa-si anunte dorinta de a avea cat mai repede un nepotel in familie: “Urgenţa pentru mine e (ca fetele, n.r.) să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii.”

In februarie, Elena Basescu urma sa petreaca impreuna cu Bogdan Ionescu si mai multi prieteni o vacanta la Miami. Desi biletele de avion pentru America fusesera comandate, iar rezervarea la un hotel de lux, deja facuta, cuplul se gandeste sa anuleze orice plan de calatorie. Si Elena, si Bogdan vor sa faca totul ca la carte si sa nu riste nimic, astfel incat tanara sa aiba o sarcina cat mai usoara.

Sursa: wowbiz

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.