WizzAir introduce o noua ruta, din Bacau spre Roma. Preturile incep de la 129 lei

0

Operatorul aerian Wizz Air anunța o nouă rută care va conecta Bacăul de Roma Fiumicino. Această nouă rută va opera de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu bilete începând de la doar 129 RON. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Începând cu luna octombrie, pasagerii din regiunea Bacăului pot vizita cu ușurință unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, se pot reconecta cu familia și cei dragi și se pot cufunda în bogatul patrimoniu cultural al Romei. Roma, Orașul Etern, se mândrește cu o multitudine de locuri care trebuie vizitate și care promit să captiveze fiecare călător. Explorați impresionantul Colosseum, plimbați-vă printre ruinele antice ale Forumului Roman și minunați-vă de frumusețea uluitoare a Bazilicii Sfântul Petru din Orașul Vatican. Plimbați-vă pe străzile fermecătoare din Trastevere, aruncați o monedă în renumita Fântână Trevi și delectați-vă cu bucătăria italiană autentică în trattoriile locale. Compania aeriană a pus în vânzare peste 99.000 de locuri în acest an pentru rută și este încântată să-și întâlnească călătorii în drum spre Roma.” a transmis compania Wizz Air

RutăZileDe la*Începând cu
Bacău – Roma Fiumicinomarți, joi, sâmbătă, duminică129 RON29 octombrie 2024

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să ne extindem prezența în regiunea Bacăului, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a descoperi farmecul Romei. Această nouă rută subliniază angajamentul nostru de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și de a îmbunătăți conectivitatea pentru clienții noștri români.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.