Wizz Air pregătește mai multe zboruri, către destinații din Italia și Anglia, de pe Aeroportul Iași

0

Wizz Air va aloca o nouă aeronavă bazei din Bucureşti, iar flota din România va ajunge astfel la un număr de 17 aeronave Airbus A320. Astfel, capacitatea de operare va creşte cu 29% în 2015, faţă de 2014. Informaţia însoţeşte anunţul a 13 noi rute şi aeronave adiţionale adăugate bazelor din Cluj-Napoca şi Timişoara din urmă cu o lună.

pista-aeroport-iasiA noua aeronavă din Bucureşti va fi livrată la sfârşitul lunii iulie, 2015, anunţă compania. De asemenea, Wizz Air a anunţat începerea operaţiunilor de pe aeroportul din Iaşi (foto), ceea ce va creşte numărul de aeroporturi deservite în România la 8. Cele mai noi servicii din Iaşi spre Treviso vor începe pe 20 decembrie, Iaşi – Milano Bergamo pe 31 martie, iar ruta Iaşi – Londra Luton va fi operată de la 14 iunie 2015.

Din Bucureşti, Wizz Air a lansat noi curse spre Pescara şi Stockholm Skavsta, cu începere pe 27 iulie 2015 şi ruta de vară spre Herakilion, începând din 20 iunie. Cu aceste noi zboruri, Wizz Air oferă acum 97 de rute în total, spre 15 țări, de la cele 8 aeroporturi din România. Totodată, compania a anunţat şi creşterea frecvenţelor spre 22 dintre cele mai populare rute din reţeaua locală.

În a doua jumătate a lui august, la Aeroportul din Iași a fost inaugurată a doua pistă, proiectul de extindere a aeroportului fiind pus în operă de Consiliul Județean Iași cu fonduri europene. Pista inaugurată, în lungime de 1800 metri, va fi extinsă în perioada următoare la 2400 metri. Valoarea proiectului de dezvoltare a aeroportului Iași se ridică la aproape 60 de milioane euro.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.