Weekend plin de amenzi. Politistii bacauani au dat peste 400 de sanctiuni, in contextul respectarii masurilor impuse in starea de alerta

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

În perioada 24-26 iulie a.c., acţiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au continuat în zonele aglomerate din judeţul Bacău, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun,  scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Un număr de 230 de poliţişti, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, Grupării de Jandarmi Mobile, polițiști locali, dar şi reprezentanți ai instituţiilor cu atribuţii de control au participat, zilnic, la acţiunile comune de verificare.

În cadrul activităţilor, în cele trei zile, au fost legitimate 1919 persoane, au fost verificate 675 obiective (restaurante, parcuri, terase, spaţii de cazare ş.a.) şi 1314 mijloace de transport, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 415 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 44.800 de lei.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here