Weekend cu 600 de amenzi si 80 de permise de conducere retinute. 15 infractiuni au fost constate in trafic


În cadrul activităţilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri, în weekend, au fost aplicate 595 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 80 de permise de conducere şi au constatat 15 infracţiuni.

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pe drumurile publice din judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

S-a acționat pe principalele drumuri din județ pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Polițiștii au folosit echipamente video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCAM.

Astfel, în perioada 11-13 martie a.c., la nivelul judeţului Bacău, poliţiştii au aplicat 595 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, polițiștii au reținut 80 de permise de conducere şi au constatat 15 infracţiuni din care 8 la regimul rutier.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 244 au fost aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, iar ca măsură complementară au fost reținute 39 de permise de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.