VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

0

Marţi, cerul va fi variabil în regiunile sudice şi sud-estice şi va avea înnorări temporare în restul teritoriului. Pe parcursul zilei vor fi ploi slabe pe arii restrânse în nord, nord-vest şi în zona de munte şi cu totul izolat în rest, iar noaptea va ploua local în regiunile vestice şi sud-vestice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi uşor mai scăzute decât în ziua precedentă în vest şi în nord, dar vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obişnuit în restul ţării, urmând a se încadra între 19 grade în nordul extrem şi 30 de grade în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, însoţite şi de descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în zonele montane, cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în depresiuni şi 29 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 10 şi 18 grade.

Sursa: Mediafax


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.