Vreme schimbatoare in urmatoarea saptamana. Vom avea ploi, lapovita si ninsori

Agentia de Meteorologie anunta vreme capricioasa pentru urmatoarea saptamana. Vor fi ploi, lapovita, ninsori si temperaturi scazute.

Publicitate

LUNI. Vremea va fi calda. In vestul, centrul si nordul tarii innorarile se vor accentua treptat si aria precipitatiilor, in general moderate cantitativ, se va extinde. Acestea vor fi sub forma de ploaie ziua, cu tendinta de transformare in lapovita si ninsoare, mai ales in a doua parte a noptii, iar la munte vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. In restul teritoriului cerul, variabil ziua, se va innora spre seara si noaptea, cand local vor fi precipitatii slabe, indeosebi ploi. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor. Dimineata, in regiunlie extracarpatice, pe arii restranse va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii si cele minime se vor situa intre -1 si 6 grade.

MARTI. Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice vor fi in scadere spre mediile caracteristice perioadei. In regiunile vestice, nordice si centrale, precum si la munte, vor predomina ninsorile, iar in est si sud-est se vor semnala mai ales ploi ziua si precipitatii mixte noaptea. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, dar indeosebi pe crestele montane, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -9 si 1 grad.

MIERCURI. Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va avea innorari temporare si va ninge slab, local la munte si pe arii restranse in restul teritoriului, ziua mai ales in sud, iar noaptea indeosebi in vest si nord-vest. Vantul va avea intensificari in regiunile estice si la munte, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si 0 grade.

DE JOI PANA SAMBATA. Valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Trecator vor mai fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant ninsori.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here