Vrei sa mergi in Germania? Alege serviciul companiei Waltrans de transport persoane

Dupa ce te-ai hotarat ca vrei sa pleci, este important sa alegi o metoda sigura pentru a ajunge la destinatie, iar recomandarea cea mai buna ar fii Waltrans pentru transport persoane Germania direct la adresa.

Waltrans este o companie de transport care functioneaza de multi ani. Inca de la inceput s-au axat pe calitatea serviciilor oferite, dar si seriozitate si multumirea fiecarui client.

Principalele servicii pe care compania le ofera sunt: transportul de persoane din Romania catre Germania si retur , transport pachete, dar si transport autoturisme pe platforme pe ruta Romania Germania dar si retur. Exista diferite avantaje la fiecare serviciu, astfel incat sa asigure o experienta cat mai placuta fiecarei persoane care apeleaza la aceasta companie.

Avand in vedere ca drumul catre Germana este lung si chiar obositor, intreaga calatorie trebuie sa fie cat mai confortabila. Prin urmare, compania ofera fiecarui client numeroase avantaje menite sa asigure acest lucru.

-Transport rapid si sigur. Pentru cei de la Waltrans, siguranta este intotdeauna pe primul loc, iar acestia detin microbuze de ultima generatie, care sunt conduse numai de soferi experimentati in acest domeniu.

-Transport direct la adresa. In cazul in care este prima data cand calatoriti peste hotare, posibilitatea transportului direct la adresa dorita este cea mai buna facilitate pe care o are aceasta firma.

-Masa gratuita. Datorita calatoriei lungi, posibilitatea de a ti se face foame in timpul calatoriei este foarte mare. Iar pentru a economisi niste bani, este important sa stiti ca aceasta companie va ofera o masa gratuita care intra in pretul biletului de calatorie.

-Bagaj gratuit. Waltrans este una dintre putinele companii care va ofera posibilitatea de a lua cu voi un bagaj care sa nu depaseasca 50 de kg si inca un bagaj de mana.

Expedierea coletelor in Germania este un alt serviciu pe care multi romani par sa-l caute pentru a-i surprinde pe cei dragi.

-Livrare direct la adresa si rapida. Pachetul ajunge la destinatia dorita in cel mult 2 zile.

-Garantia pachetului. Avand numai personal bine instruit, siguranta pachetului tau este garantata.

-Preturi avantajoase. Costul livrarii nu depinde de distanta dintre punctul de preluare si punctul de livrare, ci de greutatea si volumul acestuia.

Cu siguranta doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste servicii, asa ca va recomandam sa contactati direct un reprezentant Waltrans.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here