Vrei sa iti transformi bicicleta intr-una cu motor? Roco Piese te ajuta!

Bicicletele electrice devin din ce in ce mai accesibile, iar preturile incep usor-usor sa coboare, insa ele totusi raman relativ ridicate si azi. In plus, exista multe alternative in prezent, astfel incat sa nu trebuiasca sa investesti foarte multi bani dintr-o data. In acest articol vom discuta despre ce tipuri de kit-uri de conversie pentru biciclete exista, precum si avantajele fiecaruia.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Roco Piese

In primul rand, trebuie sa stii ca este important sa instalezi un kit de conversie pe o bicicleta de calitate,  care nu te va lasa la greu. Conversia unei biciclete pe care o detii deja este cel mai bun plan de actiune si rezulta in economii majore. Astfel, daca alegi un kit de biciclete de la Roco Piese, vei putea adapta specificatiile tehnice ale acestuia la preferintele tale, precum treptele de viteza, curentul maxim si multe alte caracteristici. In plus, exista intotdeauna si o componenta emotionala cand vine vorba de vechea ta bicicleta, precum si o chestiune de sustenabilitate, deoarece practic reciclezi un mijloc de transport.

Prin urmare, Roco Piese iti pune la dispozitie mai multe tipuri de kit bicicleta electrica, dar si kit-uri de conversie pe motor cu benzina in 2 sau 4 timpi. Astfel, ai toate optiunile la alegere pentru a-ti transforma bicicleta intr-un adevarat „bolid”. De ce sa alegi insa un kit pentru bicicleta electrica?

Avantajele sunt evidente! In primul rand, cand achizitionezi un kit bicicleta electrica, platesti foarte putin in comparatie cu o bicicleta electrica din magazin. De asemenea, te poti bucura in continuare de bicicleta ta, iar kit-ul de conversie de la Roco Piese se instaleaza foarte simplu. Astfel, la o bicicleta electrica din magazin nu poti demonta sistemul electric si va trebui sa ai in calcul si greutatea acesteia. Componentele sunt inchegate intre ele si nu pot fi demontate daca iti doresti acest lucru. Astfel, daca suferi orice defectiune, nu o poti repara atat de usor. In schimb, situatia este complet diferita cand vine vorba de un kit de conversie a bicicletei. Poti dezasambla cu usurinta componentele electrice si le poti adapta unei alte biciclete mai noi, daca asta doresti. Mai mult, daca ai parte de defectiuni, Roco Piese iti vine in ajutor!

Multi tind sa treaca cu vederea pretul pieselor de schimb, insa chiar si cea mai performanta baterie va expira dupa un anumit timp. De multe ori, daca alegi o bicicleta electrica direct din magazin, va trebui sa schimbi piesele cu acelea ale firmei producatoare, care sunt scumpe in majoritatea cazurilor. In plus, unii producatori de biciclete electrice pot scoate modelul tau din uz, astfel incat risti sa nu te mai poti bucura deloc de metoda ta preferata de transport!

Majoritatea kit-urilor de conversie vin cu instructiuni clare si pot fi transformate rapid, chiar la domiciliul tau. In functie de model, dar si de kit-ul de conversie, tot procesul poate dura in mare de la 3 pana la 5 ore.

Alege un kit bicicleta electrica sau conversie pe benzina si beneficiaza de avantajele unui mijloc de transport rapid si simplu de folosit! Pentru cele mai avantajoase preturi, Roco Piese iti sta la dispozitie!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here