Vrei sa devii politist? Politia Romana scoate la concurs 1053 de posturi

1

Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/ , secțiunea Carieră MAI.

În data de 20 iulie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, pentru candidații înscriși la una dintre următoarele specializări: acţiuni speciale, informare şi relaţii publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale, urmând ca la data de 27 iulie, pentru specializările expuse, să fie organizată proba scrisă, de tip test grilă.

Pentru toate celelalte specializări, la data de 20 iulie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

1 COMENTARIU

  1. După ce au fost îndepărtati cu mare succes, marea majoritate a specialiștilor din domeniu, după ce au fost îndepărtați oamenii pregătiți în 2011, când practic a început criza asta de personal care e prezenta și astăzi și v-a fi de acum permanentă datorită gândirii proaste a unor habarniști aflați la putere, după ce s-a renunțat la standarde, pentru a va băga odraslele inepte în sistem și care au demonstrat în teren ca sunt de căc*t în multe și celebre acțiuni politienești mediatizate, după ce instituția politienească a demonstrat în mod activ prin odrasle și acoliți, lipsa de pregătire și profesionalism tot în teren, acum iarăși căutați oameni ? De care vreți ? Tot neamuri care mai trag pe nas sau cad în fund când trag în poligon sau pleacă din sistem după un an de zile de trudit in slujba unor interese ?? Cum e posibil sa angajezi din exterior, specialiști la acțiuni speciale ??? Sunteți de tot râsul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.