Volvo Unleashed: Cybernet Autocenter te invită să testezi cele mai puternice modele ale gamei


Cine a spus că performanțele sportive extraordinare nu sunt compatibile cu sustenabilitatea și siguranța fără egal?

Că sute de cai putere și accelerații de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde nu permit o mobilitate rafinată și confortabilă?

Convinge-te singur la Volvo Unleashed: testează cele mai puternice modele ale mărcii și experiența premium scandinavă până pe 27 noiembrie, la Cybernet Autocenter, dealer autorizat Volvo Cars în Bacău.

S90 Recharge: Așteaptă-te la mai mult

Cu linii armonioase și designul interior exclusivist, Volvo S90 T8 Recharge este limuzina business de clasa premium care îți răsfață toate simțurile odată așezat la volan sau pe bancheta din spate. Conectat la viața, siguranța și plăcerea ta, S90 folosește cele mai inovatoare tehnologii pentru a-ți oferi un aer mai curat în habitaclu, sisteme de asistență pentru o siguranță fără egal și un sunet de înaltă fidelitate cu sistemul audio Bowers & Wilkins.

În același timp, motorizare plug-in hybridă T8 permite performanțe deosebite: cei 455 cai-putere permit o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde, un nivel foarte scăzut al emisiilor (18 g/km) și un consum de combustibil extrem de redus (0,8 l/100 km) cu o autonomie în mod pur electric de peste 80 km.

XC60 Recharge: Design inteligent

SUV-ul de talie medie Volvo XC60 T8 Recharge redefinește experiența mobilității pentru mașinile din clasa sa. Libertate fără compromisuri și agilitatea la purtător se îmbină armonios cu grija pentru ceilalți. Tehnologia Google integrată în sistemele media, de navigare și de asistență înseamnă cel mai bun suport pentru o experiență rafinată a fiecărei călătorii.

Volvo XC60 T8 Recharge (plug-in hybrid) vine cu 455 CP, accelerații de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde, cu un consum mixt de combustibil de 1 l/100 km si o autonomie pur electrică de 78 km.

La Volvo Unleashed puteți testa și modelele mild-hybrid ale SUV-urilor scandinave – XC40, XC60, XC90.

Vă așteptăm până duminică, 27 noiembrie, între orele 9-17, la showroom-ul Volvo din Calea Moldovei nr. 239 Bacău!


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Au dat foc la un adapost de animale din Comanesti
Articolul urmatorAtentie, soferi: Schimbare de prioritate la intersectia strazilor V.Alecsandri cu Razboieni

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.