Viziteu vrea preventie in sanatate: „Acest mecanism va stimula băcăuanii să își facă analize anuale de sănătate, să facă sport și să fie mai bine informați despre o nutriție echilibrată și sănătoasă”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Candidatul Aliantei PNL-USR-PLUS la Primaria Bacau, deputatul Lucian Viziteu, isi doreste sa creeze un mecanism pentru preventia in sanatate. Acest mecanism va „stimula băcăuanii să își facă analize anuale de sănătate, să facă sport și să fie mai bine informați despre o nutriție echilibrată și sănătoasă” :

„Gradul de sănătate al băcăuanilor este un factor important în dezvoltarea orașului. Pe lângă finanțarea adecvată a serviciilor medicale, în limitele legale, primăria trebuie să își concentreze toate eforturile în activitățile de prevenție în sănătate. Pe termen mediu, prevenția este mult mai ieftină, atât pentru cetățean, cât și pentru comunitate.

Un Bacău prosper este format din băcăuani sănătoși. Îmi propun să creez un mecanism permanent de stimulare a prevenției în sănătate. Voi monitoriza numărul și cauzele îmbolnăvirilor și alături de comunități de experți în domeniu voi promova politici publice pentru a elimina principalele cauze care știrbesc sănătatea băcăuanilor.” spune Viziteu

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here