Viorel Hrebenciuc îşi petrece Crăciunul după gratii. Andrei Hrebenciuc, în arest la domiciliu

0

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc rămâne în detenţie, în timp ce fiul său, Andrei, va fi cercetat în arest la domiciliu, a decis definitiv, luni seară, instanţa supremă, după ce a judecat contestaţiile celor doi faţă de prelungirea măsurilor preventive dispuse în dosarul retrocedării ilegale de păduri, informează Mediafax.

Prin aceeaşi hotărâre definitivă, au fost respinse contestaţia deputatului Ioan Adam şi cea a lui Gheorghe Paltin Sturdza, astfel că şi aceştia rămân în arest preventiv.În acest dosar a fost preventiv, în 17 decembrie, şi judecătorul Lorand Andras Ordog de la Tribunalul Covasna, acuzat că ar fi luat mită de la Ioan Adam pentru a da o soluţie favorabilă lui Gheorghe Paltin Sturdza.

Viorel și Andrei Hrebenciuc sunt cercetați de procurorii DNA Brașov pentru o retrocedare a unei păduri din județul Bacău ce s-ar fi făcut în condiții ilegale. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 300 de milioane de euro. În același caz mai sunt arestați preventiv senatorul Ioan Adam și omul de afaceri Gheorghe Paltin Sturdza.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.