VIOREL HREBENCIUC, audiat la DNA în Dosarul CNA


Viorel Hrebenciuc, deputat PSD de Bacau , a venit, vineri dimineaţa, la sediul DNA, acesta fiind audiat în dosarul în care PP-DD a facut plângere penală împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu.
Viorel Hrebenciuc a stat aproximativ 30 de minute în sediul DNA, social-democratul susţinând, la ieşire, că a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care PP-DD a făcut plângere penală împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu.

Hrebenciuc a precizat că a dat o declaraţie de martor, în care le-a relatat anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Întrebat dacă în Parlament s-a intervenit la CNA în favoarea unei televiziuni, Hrebenciuc spus: ‘Nu ştiu de aşa ceva’. ‘Ştiţi foarte bine că CNA are 11 membri: 3 din partea Senatului, 3 din partea Camerei, 3 din partea Guvernului şi 2 din partea Preşedinţiei. Din ce ştiu, Laura Georgescu e numită de Guvern. Nu aveam ce să discutăm la Parlament’, a adăugat Hrebenciuc, potrivit Agerpres.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.