VIOREL HREBENCIUC, audiat la DNA în Dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc, deputat PSD de Bacau , a venit, vineri dimineaţa, la sediul DNA, acesta fiind audiat în dosarul în care PP-DD a facut plângere penală împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu.
Viorel Hrebenciuc a stat aproximativ 30 de minute în sediul DNA, social-democratul susţinând, la ieşire, că a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care PP-DD a făcut plângere penală împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu.

   

Hrebenciuc a precizat că a dat o declaraţie de martor, în care le-a relatat anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Întrebat dacă în Parlament s-a intervenit la CNA în favoarea unei televiziuni, Hrebenciuc spus: ‘Nu ştiu de aşa ceva’. ‘Ştiţi foarte bine că CNA are 11 membri: 3 din partea Senatului, 3 din partea Camerei, 3 din partea Guvernului şi 2 din partea Preşedinţiei. Din ce ştiu, Laura Georgescu e numită de Guvern. Nu aveam ce să discutăm la Parlament’, a adăugat Hrebenciuc, potrivit Agerpres.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here