Viorel Catarama va candida din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu la Senat

1

Fostul liberal, Viorel Catarama va candidata din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru postul de senator din Colegiul 5 Bucuresti. Stirea a fost data joi, in exclusivitate la Realitatea TV, de catre presedintele taranistilor, Aurelian Pavelescu.

Viorel Catarama „doreste aceasta confruntare pe listele ARD din partea PNTCD si mi se pare ca are si motive sa faca acest lucru si sa candideze. Cred ca este o confruntare necesara care va clarifica ce se mai poate clarifica din esichierul politic romanesc”, a comentat Pavelescu.

„Viorel Cataramă este una dintre propunerile făcute de PNŢCD la colegiul 5 din Bucureşti. Toate listele din judeţe s-au semnat, mai puţin Bucureştiul, care se va finaliza duminică. Mai este şi altă popunere, dar pe care o ţin secretă deocamdată, tot din partea PNŢCD”, a mai spus Pavelescu.

Viorel Catarama s-a retras complet din viata publica dupa ce a fost exclus in martie 2010 din PNL, chiar la propunerea lui Crin Antonescu.

Acesta fusese exclus pentru „stirbirea imaginii partidului” si „lezarea intereselor si imaginii partidului”, dupa cum explica atunci Antonescu.

Revista Capital il clasa pe Viorel Catarama, in 2011, pe locul patru in topul celor mai bogati politicieni romani, cu o avere estimata la 120-125 milioane euro (Forbes: 175-178 milioane euro).


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.