Vineri se semneaza contractul pentru finalizarea cladirii fostului Spital Municipal. Ministrul Rafila, europarlamentarul Dragos Benea si presedintele CJ Valentin Ivancea vor fi prezenti la semnarea contractului finantat prin PNRR

1

Vineri, 23 iunie, la Centrul de Afaceri si Expozitii va avea loc semnarea contractului finantat prin PNRR – „Finalizare proiectare și execuție Pavilion Municipal Bacău și integrarea în ansamblul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău” .

La eveniment vor participa ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, europarlamentarul Dragos Benea si presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea.

Finalizarea cladirii fostului Spital Municipal a devenit o certitudine in luna ianuarie, dupa ce proiectul de peste 46 de milioane de euro a fost aprobat la finantare prin PNRR. Acesta s-a situat pe locul 4 dintr-un total de 27 de proiecte eligibile. Va reamintim ca in acest moment sunt functionale etajele 4 si 5 si parterul, ca sectie de boli infectioase.

Print aceasta finantare europeana se vor finaliza si restul etajelor – 1, 2 si 3 – astfel ca fostul Spital Municipal va fi functional in totalitate si va intra in componenta ansamblului Spitalului Judetean Bacau. Proiectul a fost depus de Consiliul Judetean Bacau.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. De asta so dat mesaje de la CJ la institutiile de sub ei sa adune lumea la 13 45 la Cex? Să iasă bine congresu al 14 lea?? Să vină lumea de umplutură să aplaude marele reusite?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.