Vineri are loc Gala de Recompensare a lucrarilor castigatoare, inscrise in concursul cu tema „Coruptia Stopeaza Evolutia!”

Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau in parteneriat cu A.P.A.C.A. – Asociatia Prevenirea Adictiei si Comportamentului Adictiv Bacau si Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Bacau, au initiat si implementeaza la nivelul Municipiului Bacau, in toate institutiile de invatamant (ciclul liceal), in perioada octombrie-decembrie 2017, Proiectul Local de Prevenire „ 2Ǟ # Atitudine Anticoruptie ”.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 11:00, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau, va avea loc Conferinta de presa prilejuita de finalizarea proiectului, precum si o Gala de Recompensare a lucrarilor castigatoare, inscrise in concursul cu tema „Coruptia Stopeaza Evolutia!”

La aceste evenimente sunt asteptate sa participe aproximativ 360 de persoane, respectiv elevi si profesori din cadrul liceelor de pe raza mun. Bacau, precum si reprezentanti ai partenerilor, atat de la nivel central cat si local.

Avand ca scop „cresterea gradului de informare a tinerilor cu privire la impactul fenomenului coruptiei si educarea acestora in spiritul dezvoltarii unui comportament integru in societate”, Proiectul „ 2Ǟ # Atitudine Anticoruptie ” s-a adresat elevilor din cele 15 institutii de invatamant (ciclul liceal) de pe raza municipiului Bacau

La Gala de Recompensare se vor acorda 3 locuri, pe fiecare din cele doua sectiuni ale concursului, respectiv arte vizuale si spot video :

Locul I – un aparat foto DSRL, marca Nikon, tip D3400 (pe fiecare sectiune)
Locul II – o camera video full HD, marca JVC, tip EverioR (pe fiecare sectiune)
Locul III – o tableta, marca ASUS, tip ZenPad 10 (pe fiecare sectiune)

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here