Vine seceta. Prognoza meteo pentru vara aceasta

0

Meteorologii spun că de astăzi va fi din nou soare, însă anunță și că ne așteptă o vreme secetoasă. Potrivit Știrilor TVR, vom avea o vară fierbinte, în care vor apărea furtuni violente, arată meteorologii.

De zilele viitoare se vor înregistra cu 10 grade în plus față de temperaturile din ultima perioadă. În iulie și augustu, potrivit meteorologilor va fi caniculă. De asemenea, e posibil ca și în luna septembrie să fie mai cald decât de obicei.

„Colegii de la serviciul meteorologic britanic au estimat că anul 2014 poate fi unul din cei mai călduroşi din întrega perioada de înregistrări sistematice care începe la mijlocul secolului XIX. Un an cu temperatura record la nivel global nu însemna însă automat temperatura record şi la scări spaţiale mai fine (la nivelul Europei şi la nivelul României).

Dacă anul 2010 se consideră că a fost cel cu temperatura medie globală cea mai ridicată de până acum, la nivelul Europei şi al României acest loc fruntaş l-a ocupat anul 2007”, declara, anul trecut, climatologul Roxana Bojariu, pentru RTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.