Vindeau articole pirotehnice pentru care nu aveau autorizatie. Politistii le-au dat 10.000 lei amenda

0

La data de 09 noiembrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune în municipiul Bacău, pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive de către operatorii economici autorizați.

          În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, de la un operator econimic, mai multe articole pirotehnice, ce nu corespundeau categoriilor prevăzute în autorizație.

          De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr. 126/1996.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni și orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.