VIDEO | Valentin Ivancea este candidatul PSD la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Vineri, 14 august, organizatia judeteana a PSD Bacau a organizat o conferinta de presa in care a prezenta echipa pentru Presedentia CJ Bacau.

Valentin Ivancea, fost subprefect si prefect, este candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau. Acesta va face echipa cu Gelu Panfil, candidat pentru functia de vicepresedinte.

„Astazi, organizatia judeteana PSD Bacau a validat candidaturile in cele 92 de UAT-uri, candidatul pentru presedentia CJ Bacau si lista de consilieri judeteni care este una complet reconstruita.

Din cele 92 de UAT-uri, este legitim si ne propunem sa castigam peste 70% din primarii intrucat  avem pretentia ca avem cea mai valoroasa echipa la nivelul judetului Bacau. Avem si 5 localitati unde am schimbat candidatii ( Bacau, Targu Ocna, Racova, Margineni si Luizi).

A fost aprobata candidatura domnului Valentin Ivancea pentru functia de Presedinte al CJ Bacau. Prioritatea noastra nu a fost precampania si campania ci lupta cu coronavirusul si finalizarea proiectelor administrative. Consider ca daca am castigat sau pierdut alegerile am facut-o in cei 4 ani cu proiectele noastre importante : centura, aeroport, proiecte in sanatate si celelalte proiecte pe PNDL din judet. Ne dorim sa fie un vot administrativ si mai putin un vot politic.” a spus Dragos Benea, presedinte PSD Bacau

Din lista consilierilor judeteni, Dragos Benea a amintit : Gelu Panfil, Sivliu Pravat, Isvoranu , Adrian Nistor, Vasile Budaca, Iulian Enea, Ion Cucerescu, Emil Patriche.

Valentin Ivancea , fost subprefect si prefect, a vorbit despre candidatura sa la CJ:

„M-am alaturat astazi unei echipe sudate, performante, unei echipe care a aratat ca promsiunea se poate transforma in realitate. Aici ma refer la proiectul Centurii Bacaului, la investitiile de la SJU Bacau, la Aeroportul Bacau si nu in ultimul rand la piatra de temelie care a fost pusa pentru construirea A13. Toate aceste proiecte fac parte dintr-un proiect mult mai mare – Bacau, centrul regional al transportului din Moldova.

Nu am facut politica pana astazi, am fost in administratia publica 24 de ani, intr-un domeniu in care rigurozitatea si eficienta actului administrativ nu era o exceptie ci o regula. Vreau sa aduc plus valoare acestei echipe si ma bazez pe toti primarii judetului Bacau” a spus Valentin Ivancea, candidat la functia de presedinte CJ Bacau

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here