VIDEO | Un barbat isi agreseaza sotia in centrul Bacaului


Update : IPJ a deschis dosar penal :

“Se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.” ne-a transmis purtatorul de cuvant al IPJ Bacau


Un barbat a fost filmat miercuri, fix in centrul Bacaului, in timp ce-si agreseaza sotia. Mai mult de atat, aceasta isi tine in brate copilul. Barbatul o forteaza sa intre in masina.

La incident se uita pasiv un politist local, chiar in fata Primariei Bacau. Acesta era in timpul serviciului insa nu a intervenit.

Tanarul este preot in comuna Letea Veche. Acesta a scris un comentariu la postare, pe care-l redam integral :

Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați„, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.