(VIDEO) Umbrarescu, alaturi de Ivancea: „Sa mai faceti lucruri bune, asa cum ati facut la centura!”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Intr-un video postat de candidatul PSD la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Valentin Ivanea, Dorinel Umbrarescu spune despre aceasta ca a facut „lucruri bune” la Centura Bacaului :

„Ne-am intalnit acum un an jumatate. Asta e rodul muncii (Centura Bacaului). Sustin Autostrada Bacau – Brasov, care este foarte necesara. Daca se intampla , faceti un grup de lucru iar si va apucati de organizat.

Sa mai faceti lucruri bune, asa cum ati facut!” a spus Dorinel Umbrarescu in discutia cu Valentin Ivancea

Valentin Ivancea a ocupat functia de subprefect si prefect al judetului Bacau, timp in care a organizat 84 de intalniri de lucru cu institutiile de autorizare/avizare si 45 de interventii in teren. In doar 8 luni de zile, Ivancea a reusit sa elaboreze peste 400 de acte administrative pentru proiectul Centura Bacaului :

„La final de mandat (prefect), centura avea emise toate avizele și autorizațiile necesare. Am făcut în așa fel încât hățișul birocratic să nu sufoce acest proiect.

Nu e niciun secret: doar muncă , determinare si bună-credință.

Constructorul, la fel de determinat ca noi, a finalizat brațul de vest al centurii, realizând aprox. 70 la sută din întrega variantă ocolitoare a Bacăului.

Noi am dovedit că se poate construi;pe cand administrația  actuala a dovedit că nu poate genera nici măcar un document care să deschidă centura,lovindu-se de formalitățile birocratice. Nefiind în stare nici măcar să inaugureze, ceea ce noi am lăsat bun făcut!” a precizat Valentin Ivancea

? În aceste vremuri, o strângere de mân? este cel mai important semn de încredere. ? Mul?umesc dle. Dorin Umbr?rescu!#AmDoveditC?SePoate#CenturaBac?ului

Publicat? de Valentin Ivancea pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here