VIDEO: UMB construieste in Transilvania o „autostrada viaduct”. Din 42 km de autostrada, 11 km sunt de viaducte

13

UMB construiește în regiunea Transilvania o autostradă denumită „Autostrada Viaduct”. Dintr-o lungime totală de 42 de kilometri a loturilor incluse în PNRR Nădășelu – Zimbor – Poarta Sălajului, se întind 11 kilometri de viaducte în întregul traseu. Acestea includ 28 de pasaje care traversează văile și dealurile pitorești ale Transilvaniei, fiind adevărate opere de artă cu lungimi variind între 40 și 720 de metri și înălțate la o înălțime maximă de 40 de metri. Prin urmare, din cele trei segmente ale autostrăzii cu o lungime totală de 42,4 km (Nădășelu-Mihăești, Mihăești-Zimbor și Zimbor-Poarta Sălajului), aproximativ un sfert din întreaga autostradă în construcție este format din viaducte suspendate în aer

O filmare cu un astfel de viaduct – Sânpaul  – a fost postata in mediul online de Raducu


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

13 comentarii

  1. o solutie inteleapta , propusa si de japonezi si utilizata pe distante de multi kilometri in Sicilia . nu ai intersectii , nu ai garduri , nu ai santuri, nu ai supratraversari , poti lucra in prefabricate in fabrici multe, nu ai gandaci, ursi, monumente, cimitire, se respecta calitatea betonului, nu trebuie zeci de straturi si timp, nu ai treaba cu ploaia si frigul sau vantul . nu ai revarsari, poduri , nu se depune mizerie, nu trebuie curatate de zapada iarna , nu taluzezi dealuri si vai .

    • Nimic din ce construiesc românii nu este bun ! Îți este frică sau rușine să-ți declini identitatea ?! Încă nu ai găsit ceva gândaci de protejat sau încă nu a dat de ,,autostrada melcilor” să trebuiadca oprite lucrările !!!

    • Peste tot in lume e la fel prietene…In Germania acum la reparatii e distrus tot pe langa. In Polonia e jale unde se construieste..ma bucura ca si la noi dupa atatia ani in sfarsit se vede progres si ca cineva munceste. Hai sa il incurajam nu sa criticam daca nu punem osul. Terenul de pe langa se reface intr-un an cu iarba , copaci se vor planta ,nu a distrus nimeni sate sau orase… Insa vom avea drumuri de viteza poate in sfarsit.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.