VIDEO: Trofeul UEFA Champions League a ajuns la Bacau

0

Trofeul UEFA Champions League a ajuns in Bacău miercuri, 14 septembrie. Foştii fotbalişti Claude Makelele şi Miodrag Belodedici sunt ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour în România.

România este prima ţară care întâmpină anul acesta Trofeul UEFA Champions League, cel mai mare simbol internaţional de performanţă sportivă, în drumul său prin Europa.

În acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roţi, un spaţiu de distracţie şi excelenţă sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Bacauanii l-au putut admira miercuri, in parcarea magazinului Dedeman, din Strada Republicii 185.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internaţional francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour şi pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial pentru UEFA Champions League Trophy Tour. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în oraşele în care va ajunge Trofeul, în prima parte a evenimentelor publice.

Video Mihai Ena

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.