VIDEO: Situatia Insulei de Agrement. Ce spun Benea si Necula

0

Atat primarul Bacaului, Cosmin Necula cat si europarlamentarul PSD, Dragos Benea au iesit public cu declaratii despre situatia Insulei de Agrement din Bacau.

Necula a postat un video cu lucrarile de modernizare de la Insula, lucrari care sunt efectuate de societatea Primariei Bacau (SSPM). Primarul nu spune un termen exact pentru finalizarea lucrarilor, insa declara ca la insula se lucreaza si ca „obiectivul este pe un drum firesc” :

„Un proiect făcut inițial „pe genunchi”, cu grave erori tehnice, care odată descoperite au blocat lucrările privând Bacăul nostru de oaza de liniște și verdeață de altă dată.

Astăzi, după îndelungi și nenumărate demersuri, am adus acest obiectiv pe un drum firesc și sigur care se îndreaptă spre ceea ce ne dorim cu toții” spune primarul Necula

Legat de decolmatarea lacului din jurul Insulei de Agrement, europarlamentarul Dragos Benea a spus ca lucrarile se apropie de final iar pe 8 septembrie se vor termina :

„Lucrarile incepute anul acesta pe 1 aprilie nu au fost o pacaleala (asa cum au fost cele incepute in urma cu 6 ani) si putem spune ca STRICT pe curatarea junglei urbane din centrul Bacaului ne-am tinut de cuvant!

Felicit sincer constructorul din judetul Neamt pentru mobilizare si pentru incadrarea in termen, in ciuda faptului ca 58 de zile din cele aproape 150 au fost zile cu cod hidro portocaliu  si galben  ingreunand vizibil derularea operatiunilor de decolmatare.

Umplerea lacului  va incepe pe 1 septembrie si va fi finalizata in jurul datei de 8 septembrie!”  a spus Benea

Benea nu a ezitat sa-l „taxeze” pe primar pentru intarzierile de la Insula :

„Sper ca Primăria Bacău să explice pe înțelesul tuturor de ce lucrările de modernizare la Insula de agrement nu s-au încheiat încă, ba mai mult au atras și o serie de sancțiuni pe proiectul cu fonduri europene!” a incheiat Benea

In campania electorala de la europarlamentare, Benea si Necula si-au asumat finalizarea lucrarilor la Insula de Agrement in jurul lunii septembrie.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.