VIDEO: Se lucreaza la transformarea zonei Pasajul Revolutiei intr-una pietonala

1

Primaria Bacau a anuntat ca lucrarile la Pasajul Revolutiei continua, astfel ca in aceste zile s-au turnat fundatiile stalpilor de iluminat si urmeaza sa se monteze rigolile.

Zona care va fi transformata intr-una pietonala va avea 5 spatii distincte cu terase, zona de joaca, improvizatii artistice, ateliere si spatii comerciale.

Toate aceste zone vor fi presărate cu spaţii verzi, iar în cele 2 capete ale străzii şi în mijlocul acesteia, în intersecţia din zona de improvizaţii artistice vor fi amplasate câte un rastel de biciclete.Fiecărei zone verzi îi corespunde şi o zonă de mobilier urban cu bănci sau elemente decorative pentru a facilita petrecerea timpului pe această stradă pietonală. De asemenea, pentru numărul mare de oameni care îşi va petrece timpul în acest areal, este nevoie de o toaletă. Aceasta va fi construită în spatele clădirilor de pe latura sudică, în cartierul de blocuri de locuinţe. Traseul vizitatorilor spre această toaletă va fi marcat corespunzător şi va fi simplu de parcurs, deoarece există deja un gang care duce spre această zonă, din zona 5 propusă, cea cu spaţii comerciale şi zone de relaxare.” se arata intr-o postare pe Facebook


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.