VIDEO: S-au reluat lucrarile pe un lot din Autostrada Moldovei A7. Se monteaza grinzi

0

Pe șantierul Lotului 2 – Mizil – Pietroasele – parte din Autostrada Moldovei A7 (Ploiesti – Buzau), lucrările au fost reluate, iar în prezent, se efectuează montarea grinzilor pe pasajul aflat la kilometrul 29. Anuntul a fost facut de secretarul de stat in MT, Irinel Ionel Scriosteanu

La sfârșitul anului trecut, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta „vești bune” cu privire la ultimul tronson al Autostrăzii A7 care nu avea un câștigător, respectiv porțiunea dintre Pietroasele și Municipiul Buzău. Contractul a fost semnat, astfel ca toate cele 13 loturi din Autostrada A7 Ploiesti – Pascani au constructori desemnati.

Directorul CNAIR, Cirstian Pistol, preciza că există șanse mari ca, până la finalul anului 2025, românii să poată circula pe autostradă de la Ploiești la Pașcani:

Vești bune pentru ultimul lot din Autostrada A7 care nu avea câștigător! Contractul pentru construcția ultimului lot dintre Pietroasele și Municipiul Buzău poate fi semnat! Până ieri nu au fost depuse contestații, de aceea, astăzi, CNAIR a solicitat Asocierii de constructori turci toate documentele necesare semnării contractului pentru execuția lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău”, a anunțat ministrul Transporturilor.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.