VIDEO: Radar „ruginit”, filmat de un sofer pe E85, in Bacau: „Uitati cat e de ruginita, asta trebuie sa circule pe strada? Cauciucurile sunt „opinca””

Pe 30 mai, un conducator auto de 40 de ani din Radauti, a fost depistat de aparatul radar pe DN2-E85, cu 101 km/h in localitatea Dumbrava.

   

Radarul se afla montat pe un autoturism neinscriptionat, VW Golf 4. Soferul a filmat intreg evenimentul, aratand in ce conditii se afla masina IPJ Bacau. Golf-ul era ruginit in mai multe locuri, iar tabla lipsea in zonele usilor. Mai mult, anvelopele erau in conditii foarte proaste. Vizibil iritat de soferul care filma, politistul l-a sanctionat pe sofer cu avertisment si i-a retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

„Uitati cat e de ruginita, asta trebuie sa circule pe strada? Cauciucurile sunt „opinca”. ” a spus soferul care a realizat filmarea

Pentru Bacau.net, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau ne-a declarat ca se vor remedia problemele masinii :

„Autoturismul din filmare aparține I.P.J Bacău și deține documente valabile pentru circulația pe drumurile publice. Conducerea inspectoratului a dispus măsuri de remediere a deficiențelor privind elementele de caroserie.” ne-a transmis Catalina Paduraru, purtator de cuvant IPJ Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here