Video – Profesor prins in flagrant

1

200 de ron . Atat se plateste la Bacau pentru promovarea clasei .Procurorii l-au prins pe un profesor de matematica de la Colegiul Henri Coanda din Bacau , in timp ce primea bani de la una dintre elevele sale de clasa a XII-a.Fata a declarat ca l-a platit pe profesor ca sa promoveze clasa.

Directorul colegiului considera ca este vorba de o inscenare, iar profesorul a declarat ca banii proveneau de la orele de pregatire facute in particular.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore , urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Comunicat oficial Politia Bacau :

Politistii, sub coordonarea procurorilor si cu sprijinul ofiterilor de informatii si protectie interna au organizat o actiune de prindere în flagrant a unui profesor, care a pretins unei eleve suma de 200 de lei pentru a o promova la disciplina matematica

Politistii de investigare a fraudelor au fost sesizati la data de 30.05.2011 de catre o minora de 17 ani, eleva la o unitate de învatamânt din Bacau, despre faptul ca profesorul G. Ioan i-a pretins suma de 200 lei pentru a o promova la obiectul matematica, în vederea sustinerii bacalaureatului.

În baza sesizarii, sub coordonarea Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau si în colaborare cu ofiteri din cadrul Serviciului Judetean de Informatii si Protectie Interna Bacau, s-a organizat, în incinta unitatii de învatamânt, o actiune de prindere în flagrant. Astfel, asupra profesorului în cauza a fost gasita suma de 200 lei, în bancnote marcate cu inscriptia „mita”.

In cauza s-a intocmit dosar penal si s-a dispus retinerea profesorului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. A fost cercetat, nu s-au luat masuri decat de mutare disciplinara, iar el continua sa aiba acelasi obicei pe care l-a avut si la Liceul „Letea” de unde a fost mutat disciplinar din acelasi motiv, acum este la Colegiul „Vranceanu” unde e „bine-merci”.
    Directorul de la H.Coanda nu avea cum sa nu-l acopere, pentru ca doar era din catedra lui de matematica.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.