VIDEO: Prins de jandarmii bacauani, la scurt timp dupa ce a furat mai multe produse dintr-un magazin

1

Duminică, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care consuma băuturi alcoolice în gara din municipiul Bacău.

Atenția jandarmilor a fost însă atrasă de starea de agitație a bărbatului și de comportamentul acestuia, care ridica anumite suspiciuni întrucât încerca să ascundă geanta pe care o avea asupra sa, astfel încât nu au fost deloc surprinși când, în urma efectuării percheziției corporale, au găsit asupra acestuia mai multe produse alimentare și de îngrijire personală.

În geanta sa tip sport au fost găsite mai multe tablete de ciocolată și produse de îngrijire personală fără a prezenta dovada provenienței acestora. Bărbatul, cu domiciliul in Piatra Neamț, în vârstă de 48 de ani, a declarat faptul că produsele au fost sustrase din două supermarketuri din zona centrală a Bacăului. Colegii noștri s-au deplasat la supermarketurile indicate și au solicitat lucrătorilor să permită vizionarea înregistrărilor. Imaginile camerelor de supraveghere surprind cum bărbatul părăsește supermarketurile cu produsele fără să le achite.

Bărbatul figura în baza de date cu antecedente penale. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acestea fiind înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.